Hozzávalók:
- 1,5 kg illatos alma
- 2 dl kukoricaliszt (lehetőleg bio)
- 1,5 dl nyírfacukor (ha édes az alma, lehet kevesebb is)
- 1 dl napraforgóolaj
- 1 púpozott tk agar-agar por
- 1 tk szódabikarbóna
- 1 citrom leve
- pici őrölt fahéj
Az elkészítést a fenti videóban találod.
Fontos, hogy az alma tényleg illatos legyen, mert akkor az íze is
ugyanolyan intenzív. Ehhez az almatortához pedig az kell. A végeredmény krémes,
melengetően fahéjas, kicsik és nagyok is rajonganak érte.
Tipp: ha nincs kedved befektetni egy szilikonos bonbon formába, megteszi egy műanyag ételdoboz. Miután kihűlt a zselé, felkockázod és kész.
Tipp: ha nincs kedved befektetni egy szilikonos bonbon formába, megteszi egy műanyag ételdoboz. Miután kihűlt a zselé, felkockázod és kész.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése