2015. augusztus 28., péntek

Hűsítő nyári levesek 3 - Cékla gazpacho

Nyár végére sikerült összeállítanom ezt a receptet, ugyanis csak most találtam olyan paradicsomot, aminek végre van íze! Sok-sok extra is került bele, így főtt cékla, Dulse alga és fekete fokhagyma.



Hozzávalók

-          1 kg zamatos paradicsom
-          1 főtt cékla
-          1 zöld paprika (nem csípős)
-          1 uborka
-          1 kis fej újhagyma (aki nem rajong a hagymáért kezdjen féllel, vagy el is hagyható)
-          1 marék Dulse alga
-          4-5 gerezd fekete fokhagyma
-          tamari, bors
-          extraszűz olivaolaj
-          fél lime leve

Az elkészítést ebben a videóban találod:



Fogyasszátok egészséggel!

U.i.:  Aki éttermi minőséget szeretne, nyugodtan szűrje át

Üdv,
Bogi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése